Откраднатите 40 000 лева при обира в София в столичния кв.

...
Откраднатите 40 000 лева при обира в София в столичния кв.
Коментари Харесай

След нощния удар срещу транспортна фирма в София: Откраднатите 40 000 лева били за заплати

Откраднатите 40 000 лв. при обира в София в столичния кв. „ Орландовци “ са били предопределени за заплати. Това излиза наяве от брифинг на Софийската районна прокуратура.

Заместник-районният прокурор на София Борислав Георгиев уточни, че става дума за кражба, не е имало застрашени лица. Охранителят на обекта е видял крадците, когато си тръгвали.

 „ Във връзка с установяването на причинителите от Столична дирекция на вътрешните работи се организират мероприятия, изземват се камери за видеонаблюдение, откриват се очевидци ", сподели Николай Нотов, заместник-началник на отдел „ Криминална полиция ” към Столична дирекция на вътрешните работи, и добави, че се работи по всички версии редом.

Извършителите по думите му са повече от един, като сега се открива с детайлности.

„ Охранителят е имал наблюдаване на една дребна част от пространството. Ние сега ревизираме дали има и други причинители в региона ”, уточни Нотов.

Той посочи, че към сегашния миг се разпитва и охранителят към този момент повторно, тъй че занапред ще се изяснят и неговите версии.

Нотов сподели, че индивидът е под огромен стрес и поради това е първичната, неверна информация, като акцентира още веднъж, че се касае за взломна кражба, осъществена от няколко лица, а не за обир.

Транспортната компания транспортира товари и хора.

От компанията отхвърлиха да разясняват случая. Хората в региона споделят, че не са чули нищо за случая.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР